Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Četrtek, 21 April 2016 06:44

V četrtek, 7.4.2016, smo dijaki 3.AV, pod vodstvom mentoric ge. Marte Bajc, ge. Marjete Rakar Gnilšak in ge. Katje Zupan, odšli v vrtec Tržič, kjer smo se predstavili z igrico o škratu Skokomavhu in se igrali z otroki v jezikovnem, glasbenem, likovnem in kemijskem kotičku ter v kotičku igre za otroke. Nastopajoči smo imeli pred predstavo malo treme, ko pa se je predstava začela, smo se sprostili, saj smo opazili, da otroci zelo radi sodelujejo.
V likovnem kotičku so otroci po svoji domišljiji narisali škrata Skokomavha na poljubno velikost mask, ki smo jih izdelali sami.
Pri igrah za otroke so se igrali igro Hitro spremeni gibe.

V kotičku hokus pokus so si ogledali poskuse. Najbolj jim je bil všeč poskus, ko se je balon napihnil z pomočjo sode bikarbone.
V glasbenem so se naučili pesmico iz naše zgodbice in igrali na inštrumente.
Pri jezikovnem kotičku jim je škrat Skokomavh pripovedoval zgodbo, otroci pa so njegove dogodivščine narisali na dolg list papirja. Škrat Skokomavh je zabaval in spodbujal otroke s pomočjo svojih prijateljev.

Otroci so pokazali veliko zanimanja, zato so hoteli vse ponoviti.

S to izkušnjo smo pridobili veliko novega znanja in upamo, da bomo imeli še veliko podobnih priložnosti.

Zapisala: Anja Jeraj, 3.AV

Skokomavh je z ekipo prišel tudi v vrtec Julke Pibernik na Jesenice!
Dopisala ravnateljica Andreja Vehar Jerman. :-)
  

 

 
nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

439 Splošno

Zaznamki

Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih Skokomavh in bodoče vzgojiteljice gostujejo po vrtcih

Na vrh strani