Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Torek, 12 Julij 2016 14:38

V ponedeljek, 4. 7. 2016, smo se ob 12. uri zbrali v Kolpernu na razglasitvi rezultatov poklicne mature in zaključnega izpita. 

Zbrane je najprej pozdravil jeseniški župan, g. Tomaž Tom Mencinger, ki je poudaril pomen srednješolskega izobraževanja in s tem Srednje šole Jesenice v tem okolju. 

Letošnji rezultati so izvrstni, uspešnost je kar 97%. 109 kandidatov iz vseh štirih usmeritev: zdravstvene nege, strojnega tehnika, predšolske vzgoje in ekonomskega tehnika, je prejelo maturitetna spričevala in s tem zaključilo izobraževanje na srednješolski ravni.
 
Imamo tudi zlato maturantko! To je dijakinja programa zdravstvene nege, Lucija Kozjek Mencinger, ki je dosegla 22 točk in prejela spričevalo s podpisom ministrice. 
Ker so me Lucijine ocene enkrat že presenetile, sem njene petice preštela skozi vsa štiri leta šolanja - kar 208 jih je!

Šolanje je zaključilo tudi 10 dijakov na poklicnem strokovnem izobraževanju v programih mehatronik operater, administrator in pomočnik v tehnoloških procesih.

Vsem uspešnim dijakom še enkrat iskrene čestitke. Tistim pa, ki jim je na koncu zmanjkalo, predlagam, da si najprej malo odpočijejo, nato pa z še več vneme zavihajo rokave in se lotijo učenja - uspeh ne bo izostal!

Draga mladina, naj vam v življenju uspe!
Vaša ravnateljica
Andreja Vehar Jerman

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

439 Splošno

Zaznamki

ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016 ZNANI REZULTATI POKLICNE MATURE IN ZAKLJUČNEGA IZPITA - 4. 7. 2016

Na vrh strani