Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Pikin festival - drugič uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Torek, 27 September 2016 08:06

V četrtek, 22.9.2016 smo dijaki iz 2. av in 2. bv program Predšolska vzgoja, v okvirju praktičnega pouka Ustvarjalno izražanje odšli v Velenje na 27. Pikin festival. Že četrto leto smo imeli priložnost sodelovati pri delu z otroki v popoldanskih ustvarjalnih delavnicah z naslovom Čarobni oblikovalci v Pikini mestni hiši.

Skupaj z otroki smo izdelovali različne likovne izdelke iz gumbov, lesenih, kroglic, lončkov, barvnih papirjev, perlic, gline, volne, kartonov, valovitih lepenk, penaste gume, različnih magnetov, pokrovčkov različnih velikosti in jih pri delu opazovali.

V dopoldanskem času pa smo si ogledali otroški kabaret Čuk na palici, avtorice Svetlane Makarovič. Naša naloga pa je bila, da smo opazovali otroke kako so se vživeli v predstavo. Pozorni pa smo morali biti tudi na vse vrste glasbenih inštrumentov, ki so jih uporabljali v predstavi.

S tem smo pridobili bogato strokovno in praktično izkušnjo za delo s predšolskimi otroci v vrtcu.

Maja Čuden 2.bv
nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

416 Splošno

Zaznamki

Pikin festival - drugič Pikin festival - drugič Pikin festival - drugič Pikin festival - drugič Pikin festival - drugič Pikin festival - drugič

Na vrh strani