Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko uredil: Petra Naglic, Datum objave: Sreda, 3 Oktober 2018 10:01

Včeraj, 2. 10. 2018, so dijaki 3. letnikov zdravstvene usmeritve v organizaciji profesorice Ljubice Ravnikar ter spremstvu profesoric Petre Alič, Kristine Sodja in Maje Štempihar potovali na Primorsko.

Ekskurzijo smo začeli v Ortopedski bolnišnici Valdoltra. Dijaki so preko slik in predavanja glavne sestre spoznali dejavnost in delovanje bolnišnice, kasneje pa so si lahko ogledali posamezne oddelke in se srečali s pacienti ter občudovali okolje bolnišnice.

Kasneje smo uživali v vetrovnem, a sončnem Piranu, kjer je bilo malo prostega časa za okrepčilo.

Nadaljevali smo v največjih delujočih slovenskih solinah, Sečoveljskih solinah. Sprehodili smo se skozi soline, spoznali pridobivanje soli ter solinarske navade.

Bil je prijeten in zanimiv dan.

Foto in zapis: Maja Štempihar 


nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

430 Splošno

Zaznamki

Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko Strokovna ekskurzija dijakov zdravstvene usmeritve na Primorsko

Na vrh strani