Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije uredil: Staric Barbara, Datum objave: Petek, 25 Oktober 2019 06:51

Dijaki četrtih letnikov  Srednje šole Jesenice, program  Predšolska vzgoja, že 10 let razveseljujejo otroke z igricami po vrtcih, ki so jih skupaj s svojimi mentorji ustvarili v tretjem letniku pri strokovnem modulu Ustvarjalno izražanje.

Dijaki iz 4. AV so 1. 10. 2019 z igrico "Veveriček posebne sorte" gostovali v vrtcih Hrušica, Palček v Tržiču, Čebelica v Kranju, Zala in Dobrava v Gorenji vasi, Gozdni vrtec v Zgornji Beli pri Preddvoru, Montessori v Radovljici in  Gorjah.

Dijaki iz 4.BV so 3. 10. 2019 z igrico "Ples v zabojniku" gostovali v vrtcih Žirovnica, Lesce, Najdihojca v Škofji Loki, Mehurčki v Komendi ter za otroke prvih razredov Osnovne šole Prežihovega Vranca na Jesenicah.

Organizatorica Marta Bajc, prof.

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

439 Splošno

Zaznamki

Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije Bodoči vzgojitelji ob Tednu otroka gostovali v vrtcih Gorenjske regije

Na vrh strani