Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul uredil: Petra Naglic, Datum objave: Sreda, 18 December 2019 07:29

Poklic medicinske sestre ni samo nega in negovanje bolnih ljudi. Je mnogo več. Kako velika srca imajo bodoče medicinske sestre in tehniki zdravstvene nege, so pokazali dijaki zdravstvene usmeritve z današnjo prireditvijo »Božiček za en dan » v domu starejših občanov dr. Janka Benedika Radovljica, ki smo ga izvedli v okviru projekta Bodi dober, bodi kul.

Dijaki so pripravili dopoldansko prireditev za vse uporabnike doma, predvsem za tiste, ki malokdaj še vstanejo iz postelje in nimajo veliko obiskov. Najprej so skupaj v avli doma okrasili božično smreko, nato zapeli in zaplesali. Medtem so se posladkali z čajem in najboljšimi domačimi piškoti, katere so spekli in okrasili dijaki. Na koncu pa so dijaki razdelili še darilca in voščilnice uporabnikom doma.

Prav poseben gost je bil naš dijak- Božiček, ki je vsem skupaj zaželel lepe praznike in vse dobro v prihajajočem letu.  Tudi dijaki so dobili posebno darilo: iskrenost, nežen stisk rok in neizmerno veselje uporabnikov doma.

Zapisala Mateja Petrovčič

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

447 Splošno

Zaznamki

Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul Božiček za en dan v projektu Bodi dober, bodi kul

Na vrh strani