Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Petek, 23 September 2016 14:40

V torek, 20. 9. 2016 in v četrtek, 22.9. 2016 smo dijaki  4. AV in 4. BV v okviru praktičnega pouka Sodobni izzivi odšli v Velenje na 27. Pikin festival. Že četrto leto smo imeli priložnost sodelovati pri delu z otroki v ustvarjalnih delavnicah tokrat na temo Sam svoj mojster. Otroci so skupaj z nami s svojimi raketami, ki smo jih izdelali odleteli v vesolje domišljije, gradili so hišo, šli na gusarsko ladjo, se lepotičili v modnem salonu, spoznali so različne živali in izdelovali ter ustvarjali na vsakem koraku Pikinega festivala.

Ogledali smo si tudi posebna mesta festivala: umetniško četrt, mojstrsko četrt, vesoljsko akademijo, modni salon, mavrično ribico v Pikini mestni hiši, neznane leteče predmete, telovadili so pod soncem, bili so mojstri narave, se lovili v Pikinem labirintu in si ogledali vilo Čira Čara.

Bilo nam je zelo všeč, da smo lahko sodelovali in otrokom pričarali nasmeh na obraz. Mi pa smo si pridobili bogato strokovno praktično izkušnjo za delo s predšolskimi otroki v vrtcu.

Hvala obema mentoricama prof. Marti Bajc in prof. Katji Zupan za organizacijo in trud tega zabavnega in ustvarjalnega dne.

Krištof Razingar, dijak 4.BV

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

416 Splošno

Zaznamki

Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju Obisk 27. Pikinega festivala v Velenju

Na vrh strani