Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Zadnji teden v Plymouthu - strojniki uredil: Ines Ragelj, Datum objave: Torek, 6 November 2018 14:58

Naši strojniki so bili zaposleni na štirih različnih delovnih mestih.
Matevž je delal v manjši družinski avtomehanični delavnici Brunetts Autocare, Žan in Luka pa v malo večji delavnici podjetja HiQ.

 
   
  
Luka:
Zelo sem bil zadovoljen z mojim delovnim mestom, saj sem se naučil veliko novega, pri čemer so pa mi z veseljem pomagali zaposleni. Naučil sem menjati gume na avtu, ločiti gumo od platišča, narediti manjši servis vozila, menjati olje ter filter in veliko novih angleških izrazov. Tako da lahko rečem, da sem zelo veliko odnesel od teh 3 tednov in sem zelo hvaležen za to priložnost.


Matjaž je bil zaposlen pri podjetju Stainless Fabs Ltd, ki med drugim izdeluje točilne pulte iz nerjaveče pločevine za kupce v Dubaju. Glavna naloga dijaka je bila izdelava ohišja za krmiljenje svetlobnih teles v točilni mizi. Poleg tega se je sodelavcem pridružil tudi pri dostavi izdelkov in tako tudi službeno spoznaval okolico Plymoutha.

           
         

Timotejevo delovno mesto je bilo v podjetju Schneider Electric, kjer izdelujejo električne termometre, vezja, ure, stikala, vtičnice itd.
Timotej: Pri delu z električnimi vezji mi je najbolj pomagal
sodelavec Nick. Delal sem v zanimivem podjetju, ki me je naučilo marsikaj novega o elektriki in programiranju.


         
     

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

439 Splošno

Zaznamki

Zadnji teden v Plymouthu - strojniki Zadnji teden v Plymouthu - strojniki Zadnji teden v Plymouthu - strojniki Zadnji teden v Plymouthu - strojniki Zadnji teden v Plymouthu - strojniki Zadnji teden v Plymouthu - strojniki

Na vrh strani