Skoči na glavno vsebino

Ponosno sporočamo, da je Srednja šola Jesenice postala evropska zmagovalka letošnjega natečaja Mladi raziskovalci evropske dediščine!

Natečaj mladi raziskovalci evropske dediščine je evropsko tekmovanje, ki spodbuja skupine otrok in mladostnikov k ustvarjalnemu raziskovanju, odkrivanju, spoznavanju in razumevanju kulturne dediščine v lokalnem in širšem evropskem prostoru.

Na tekmovanju so zmagale naše dijakinje 3. letnika predšolske vzgoje Eva Lešnik, Gloria Struna, Jona Bajželj in Tinkara Pajk, ki so pod vodstvom naše profesorice za geografijo, Tjaše Kocijančič posnele neverjeten predstavitveni video: “Slovenian Beekeeping”!


Njihovo delo je resnično izjemno – navdihujoče in informativno. S svojim delom ne samo podpirajo čebelarstvo, temveč prispevajo tudi k ohranjanju naše dragocene kulturne dediščine. Ponosni smo na naše dijakinje in mentorico ter se veselimo njihovih nadaljnjih dosežkov!

Zahvaljujemo se Čebelarsko razvojnem izobraževalnem centru Gorenjske, Čebelarskemu muzeju Radovljica, Čebelarskemu društvu A. J. Breznica, Čebelarstvu Erik Luznar, Gostilni Lectar, prof. ang. Ines Rajgelj in Alešu Ravniku.

Dostopnost